Συστήματα συναγερμού PARADOX Η Mastorakis Service συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία PARADOX

Απαραίτητη η τοποθέτηση συναγερμού!

MS
  • ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΠΟΧΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 29th 2012
  • Προστασία χώρων Συναγερμοί PARADOX
  • Posted in
Feature image
Η εγκληματικότητα στις μέρες μας είναι μια υπόθεση που θα πρέπει αργά η γρήγορα να απασχολήσει όλους μας. Τα κρούσματα διαρρήξεων ολοένα και αυξάνονται συνεχώς και πολλές φορές συνοδεύονται με αλόγιστη βία προς τους κατοίκους που τυγχάνει να βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους τη στιγμή της διάρρηξης. Στην Ελλάδα τα επίσημα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα απο την Αστυνομία είναι άκρως σοκαριστικά!
Περισσότερα

Ενσύρματα συστήματα PARADOX

MS
Feature image
Ένας συναγερμός σπιτιού αποτελείται κατά κύριο λόγο, από διάφορες συσκευές που μπορούν και εντοπίζουν την ανθρώπινη κίνηση και στη συνέχεια ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές και ενεργοποιούν τη σειρήνα. Όσο πρακτικό όμως κι αν ακούγεται σαν λύση δεν φτάνει μόνο αυτό για να προστατεύσει ένα χώρο. Η σωστή και μελετημένη εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σε μια κατοικία είναι αυτή που καθορίζει το μέγεθος και την ποιότητα της ασφάλειας ενός σπιτιού και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι απλή υπόθεση.
Περισσότερα

Ασύρματα συστήματα PARADOX

MS
Feature image
Οι ασύρματοι συναγερμοί αποτελούν την ιδανική λύση σε χώρους που δεν διαθέτουν προεγκατεστημένη καλωδίωση συναγερμού, μιας και δεν απαιτείται η εγκατάσταση καλωδίωσης για να λειτουργήσει ο συναγερμός. Όλες οι συσκευές που απαρτίζονται οι ασύρματοι συναγερμοί (ασύρματοι αισθητήρες, ασύρματοι ανιχνευτές, ασύρματες σειρήνες, ασύρματα πληκτρολόγια, κλπ) μπορούν να επικοινωνούν κυρίως μέσω GSM δικτύου ενώ μπορούν να υποστηρίξουν και ευρυζωνική επικοινωνία επεκτείνοντας το σύστημα με μονάδες IP.
Περισσότερα
2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012