Τεχνικός Ασφαλείας Νέα Δεδομένα στο χώρο του Τεχνικού Ασφαλείας
Το υπουργείο επιβάλλει τον Τεχνικό Ασφαλείας

Η Mastorakis Service σας ενημερώνει: Ο Τεχνικός Ασφαλείας οφείλει να παρέχει στον εργοδότη υποδείξεις και συμβουλές , γραπτές ή προφορικές σε θέματα σχετικά με την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και την πρόληψη εργατικών ατυχημάτων . Τις γραπτές αυτές υποδείξεις καταχωρεί βάσει του Ν.1568/85 Αρθρ. 6 σε ειδικό βιβλίο της επιχείρησης το οποίο είναι σελιδομετρημένο και θεωρημένο από την επιθεώρηση εργασίας

Πελατολόγιο που είμαστε Τεχνικοί Ασφαλείας

Η Εταιρεία Mastorakis Service είναι μία από τις πρώτες που ασχολήθηκε στο τομέα αυτό και λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχουμε στην πρόληψη ατυχημάτων έχουμε αναλάβει πολλές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις Ακόμα έχουμε αναλάβει κατά καιρούς σαν εμπειρογνώμονες σε διάφορα ατυχήματα. Μερικοί από τους πελάτες μας είναι η Reebok. HELLAS A.E.B.E. όλες οι εταιρείες του κ. Χριστόφορου Κ Βαρβία ( WESTERN UNION , HRG κ.α. ) , εταιρείες στο αεροδρόμιο τον Σπάτων , SPD HELLAS A.E.B.E. , Μ.Π.ΣΠΟΡΤΣ ΜΟΝ. Ε.Π.Ε., και πολλές άλλες .

Παροχή συμβουλών για ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ

Στις εταιρείες που έχουμε αναλάβει ως Τεχνικοί Ασφαλείας δίδεται πάντα προτεραιότητα για επείγοντα περιστατικά του τομέα μας ( π.χ. αν είσαστε χωρίς ρεύμα, από βραχυκύκλωμα, άμεσες ανάγκες κ.λπ.) Εμείς ερχόμαστε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, με υπεύθυνη επέμβαση και αποκατάστασης της βλάβης . Ακόμα σε οποιεσδήποτε προσφορές χρειαστείτε για συντηρήσεις, μετατροπές, επεκτάσεις υπάρχει πάντα έκπτωση λόγω της συνεργασίας μας .

2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012