Κεντρική Εγκατάσταση Κεραιών Αποκωδικοποιητές Ψηφιακού Σήματος (DIGEA)
Έλεγχος και εγκατάσταση Κεραιών

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση και εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων κεραιών παντός τύπου, καθώς και σε δορυφορικά συστήματα, εξασφαλίζοντας μόνιμη και μακροχρόνια εφαρμογή αποδοτικής και αξιόπιστης λειτουργίας του συστήματος λήψης και διανομής τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σήματος.Στον οικιακό ή/και επαγγελματικό σας χώρο , εφαρμόζουμε πλήρη λύση ξεκινώντας από την λεπτομερή τεχνική μελέτη , προχωρώντας στην προσεκτική εγκατάσταση καλωδίων σε όλους τους χώρους όπου απαιτείται και ολοκληρώνοντας με την παράδοση του τηλεοπτικού σας συστήματος , σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Από απλή ατομική εγκατάσταση Επίγειας Αναλογικής / Ψηφιακής ή Δορυφορικής εγκατάστασης , έως τις πλέον σύγχρονες και συνδυασμένες επαγγελματικές λύσεις των προγραμματιζόμενων MODULAR HEADENDS για επαγγελματικούς χώρους και ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ. Είτε πρόκειται για νεόχτιστες οικοδομές , είτε για υπάρχουσες εγκαταστάσεις , αναλαμβάνουμε την μελέτη και τοποθέτηση παντός είδους Τηλεοπτικού και Ραδιοφωνικού εξοπλισμού λήψης και διανομής σήματος , καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης. Όλες οι παραπάνω εφαρμογές μπορούν να υλοποιηθούν στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο , αλλά και σε περιοχές όπου απαιτείται η τοποθέτηση ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΩΝ , για σωστή διανομή της εικόνας στις γύρω περιοχές.

Αποκωδικοποιητές MPEG-4

Οι αποκωδικοποιητές που είναι εγκεκριμένοι από την Digea ενσωματώνουν τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, όποια τηλεόραση και αν έχετε. Οι αποκωδικοποιητές MPEG-4 που σας προτείνουμε έχουν ελληνικό μενού, απλές οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης και διατίθενται σε μια μεγάλη γκάμα τιμών, για να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Υποστηρίζουν όλα τα ψηφιακά κανάλια. - Υπάρχει λειτουργία εγγραφής PVR σε εξωτερικές συσκευές μέσω USB. - Προσφέρουν ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (OSD) σε ελληνικά, αγγλικά κ.ά. - Το ελληνικό μενού είναι εύχρηστο. - Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εγκατάσταση. - Είτε αυτόματα είτε χειροκίνητα βρίσκετε τα κανάλια σας. - Το σύστημα φιλτράρει τις επιλογές σας. Αν εντοπίσει δύο ή παραπάνω φορές το ίδιο κανάλι, επιλέγει αυτό με το καλύτερο σήμα. - Υπάρχει γονικός έλεγχος με κωδικό. - Μπορείτε να σταματήσετε ή να γυρίσετε πίσω το πρόγραμμα που βλέπετε χάρη στη λειτουργία της Χρονοκαθυστέρησης (Timeshift). - Διαμορφώνετε τη λίστα των αγαπημένων σας.

Ποιες είναι οι δυνατότητές τους

Timeshift: Με τη λειτουργία Timeshift (Χρονοκαθυστέρηση) μπορείτε να κάνετε παύση σε ένα ζωντανό πρόγραμμα τη στιγμή που το παρακολουθείτε πατώντας το πλήκτρο Pause και να συνεχίσετε την προβολή από το σημείο που σταματήσατε πατώντας Play όποτε το θελήσετε. Ποτέ ξανά δεν θα χάσετε γκολ στον σημαντικότερο αγώνα της ομάδας σας. - HDMI: Η σύνδεση HDMI εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο στα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθείτε. - Λειτουργικότητα διπλού tuner: Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή ενός καναλιού, ενώ παρακολουθείτε οποιοδήποτε άλλο κανάλι από την τετράδα των ψηφιακών καναλιών που ανήκουν στην ίδια συχνότητα εκπομπής.

Μετατροπή όλων των παλαιών τηλεοράσεων σε ψηφιακούς δέκτες

Αν είναι αρκετά παλιά δεν έχει κανενός είδους ψηφιακό δέκτη η έχει αλλά δεν δέχεται αναβάθμιση σε MPEG4 με μόντουλα αργά ή γρήγορα θα την αντικαταστήσετε. Έως τότε μπορείτε να την εξοπλίσετε με ένα εξωτερικό ψηφιακό δέκτη για να συνεχίσετε να έχετε λήψη αλλά έτσι και αλλιώς μια παλιά οθόνη που έχει παίξει πολύ καιρό έχει χάσει την ευκρίνεια και την φωτεινότητα της.Η αγορά ενός νέου ψηφιακού τηλεοπτικού δέκτη δεν είναι η μόνη επιλογή που έχετε για τη μετάβαση από την αναλογική στη ψηφιακή τηλεόραση. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον αναλογικό σας δέκτη, έχετε μια από τις ακόλουθες επιλογές για να κάνετε τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση: 1. Αγοράστε επιτραπέζιο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης, που θα λαμβάνει το ψηφιακό σήμα και θα το απεικονίζει στον αναλογικό σας τηλεοπτικό δέκτη. 2. Γίνετε συνδρομητές σε δορυφορική τηλεόραση ή σε μια εταιρεία παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών που μεταδίδει μέσω ADSL τα τηλεοπτικά κανάλια για να λάβετε το ψηφιακό σήμα.

2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012