Θυροτηλέφωνα και Θυροτηλεοράσεις Νέα εποχή στα θυροτηλέφωνα Ψηφιακά Συστήματα Έγχρωμες Οθόνες
Επίσκεψη Τεχνικού και Διαπίστωση Υπάρχουσας κατάστασης

Η Mastorakis Service: Για την εγκατάσταση Θυροτηλεφώνων ή Θυροτηλεοράσεων επισκέπτεται με εξειδικευμένο προσωπικό το χώρο σας.Συντάσσει ειδική Τεχνικοοικονομική Μελέτη, και προτείνει εμπεριστατωμένη λύση στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Ανάλυση Δεδομένων και Οικονομική Προσφορά

Η Mastorakis Service: Όταν διαπιστωθεί η ανάγκη αντικατάστασης του υπάρχοντος συστήματος θυροτηλεφώνων, σας προτείνει την ιδανική για εσάς λύση παρουσιάζοντας τα προϊόντα των κορυφαίων και πλέον αξιόπιστων εταιρειών Θυροτηλεφώνων που συνεργάζεται όπως οι B.P.T. , URMET, LEGRAND κ.λ.π οι οποίες είναι από τις παλαιότερες στην Ελλάδα και παρέχουν υποστήριξη σε όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει.

Εκτέελση συμφωνηθέντος έργου

Η Mastorakis Service: Έχει ως αρχή της όταν τελειώσει τις εργασίες να καθαρίζει και να αποκαθιστά πλήρως το χώρο σαν να μην έγινε ποτέ καμία αλλαγή.

Επίδειξη λειτουργείας και Αισθητική

Η Mastorakis Service: Πέρα της σωστής λειτουργίας και ορθής τοποθέτησης νοιάζεται και για το αισθητικό αποτέλεσμα και επεμβαίνει δημιουργικά διορθώνοντας ατέλειες και παραλήψεις έτσι ώστε η νέα εγκατάσταση να δένει αρμονικά με το συνολικό χώρο.

Πολυετή Εγγύση Καλής Λειτουργίας

Η Mastorakis Service: Σας καλύπτει με πραγματική εγγύηση πολλών ετών με άμεση και σύντομη επισκευή ή αντικατάσταση. Αυτό θα το διαπιστώσετε αν έρθετε σε επαφή με τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Η καλύτερη διαφήμιση για μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης. Αυτό το γνωρίζουμε καλά και κάνουμε τα βέλτιστα για να το καταφέρουμε!!! Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012