Κάμερες & Συστήματα παρακολούθησης Παρακολούθηση χώρων μέσω INTERNET & SMARTPHONE

Διαδικτυακά Καταγραφικά DVR 4 έως 16 Καμερών

Feature image
-4 κανάλια, δικτυακό, Η.264, -ανάλυση Full D1 σε εγγραφή και ζωντανή παρακολούθηση πραγματικού χρόνου, για αξεπέραστη ποιότητα εικόνας,παρόμοιας με εικόνα DVD η δυνατότητα καταγραφής,ζωντανής παρακολούθησης και δικτυακής μετάδοσης σε ανάλυση FULL D1 (Ανάλυση 704x576 pixels) γίνεται σε πραγματικό χρόνο και στα 4 κανάλια(100FPS συνολικά σε ανάλυση D1, δηλαδή 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε κάθε κανάλι, σε ανάλυση εγγραφής D1). -Multiplex, για να μας επιτρέπει ταυτόχρονα, την παρακολούθηση, την εγγραφή, την αναπαραγωγή, το backup και την σύνδεση μέσω δικτύου, για μέχρι 10 χρήστες ταυτόχρονα με ανεξάρτητες λειτουργίες. -1 θέση σκληρού δίσκου SATA έως 2TB (δεν περιλαμβάνεται δίσκος) -1 audio in-1 out , -ρύθμιση ανάλυσης και ποιότητας εγγραφής ανά κανάλι, -δυνατότητα back-up σε USB flash ή μέσω δικτύου (Θύρα USB για Backup σε USB Stick) -λειτουργία ανίχνευσης κίνησης , -δυνατότητα ελέγχου από mouse(δεύτερη θύρα USB για σύνδεση του Mouse -το ποντίκι δεν περιλαμβάνεται) -έξοδος VGA & composite, -θύρα I/O για σήματα alarm και Full PTZ Control για χειρισμό καμερών PTZ, -Μέγιστη ταχύτητα εγγραφής (frame - D1): 100 FPS (25 fps ανά κάμερα σε ανάλυση D1) -Δυνατότητα παρακολούθησης από κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς -Εύχρηστο και κατανοητό φιλικό γραφικό περιβάλλον στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για εύκολη πλοήγηση, με ποντίκι, στο μενού και τις ρυθμίσεις του DVR -Διαστάσεις: 345x68x225 mm Το DR-046Z περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο, για ευκολία στον πλήρη χειρισμό του από απόσταση. Επίσης έχει και έξοδο VGA για απευθείας σύνδεση σε οθόνες υπολογιστών, χωρίς την χρήση μετατροπέα, με μέγιστη ανάλυση 1600x1200. Στο DR-046Z η καταγραφή μπορεί να γίνει με 5 τρόπους: •Χειροκίνητα (Manual) •Με χρονοπρογραμματισμό (timer) •Με ανίχνευση κίνησης (motion) Από συναγερμό (Alarm) •Από το δίκτυο (network recording) Έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε Backup των αρχείων μέσω της Θύρας USB σε ένα USB Stick. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε Backup των αρχείων και δικτυακά, δηλαδή απομακρυσμένα μέσω Internet.
Περισσότερα

Έγχρωμες Ενσύρματες και Ασύρματες Κάμερες

Feature image
Κορυφαία κάμερα νέας γενιάς για απαιτητικές εφαρμογές, με λειτουργία smart zoom για αυτόματο zoom πάνω σε αυτόν που εισέρχεται στον χώρο, με σύστημα DCCS για έλεγχο και ρύθμιση όλων των παραμέτρων της κάμερας από καταγραφικό με σύστημα DCSS ( μέσω του ομοαξονικού καλωδίου) ή σε συνδιασμό με τον ελεγκτή AVK-T1Z για να λειτουργήσει με οποιοδήποτε καταγραφικό (μέσω του ομοαξονικού καλωδίου). με True Day & Night surveillance with IR shifter & large aperture lens (F1.8) για απόλυτα διαυγή και καθαρή εικόνα την νυχτα, με S.L.C.Smart Light Control για την αποφυγή της υπερέκθεσης κατά την νυχτερινή λειτουργία,όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι ιδιαίτερα χαμηλές Ασύρματη κάμερα με dvr για να μπορείτε να επιτηρείτε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους σε σπίτια, εξοχικές κατοικίες, γραφεία, κατασστήματα εύκολα και γρήγορα. Ο δέκτης μπορεί να υποστηρίξει μέχρι τέσσερις εξωτερικές κάμερες και να αποθηκεύσει video σε κάρτα SD μνήμης 16Gb. Ο ασύρματος δέκτης μπορεί να συνδεθεί με τηλεόραση ή υπολογιστή ώστε να βλέπετε On-line τον χώρο που εποπτεύει ή μέσω της κάρτας SD για να βλέπετε αυτά που έχουν καταγραφεί μέσα στην ημέρα. Η ασύρματη κάμερα είναι αδιάβροχη και μπορείτε να την εγκαταστήσετε και σε εξωτερικό χώρο. Επίσης έχει την δυνατότητα να καταγράφει και τις νυχτερινές ώρες χωρίς φως. Επίσης μπορεί να προγραμματιστεί να καταγράφει βίντεο με την ανίχνευση κίνησης διάρκειας 10sec, 30sec και 2min ανάλογα τις απαιτήσεις σας. Ακόμη έχετε την δυνατότητα να προγραμματίζεται την ώρα που θέλετε να ξεκινήσει την καταγραφή και πότε να σταματάει κατά την διάρκεια της ημέρας. Η εικόνα και ο ήχος που καταγράφει η ψηφιακή κάμερα είναι υψηλής ποιότητας. Στο βίντεο που θα αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης μπορεί να εμφανίζεται η ημερομηνία και η ώρα που πραγματοποιηθήκε η καταγραφή. Η αποθήκευση στην κάρτα Micro SD δεν σταματάει όταν η μνήμη της κάρτας εξαντληθεί αλλά συνεχίζει να καταγράφει διαγράφοντας τα παλαιότερα αρχεία. Η ασύρματη κάμερα με τον δέκτη έχουν τεχνολογία υψηλής ποιότητας που ελαχιστοποιεί την δυνατότητα παρεμβολών και πρακτικά χωρίς κανένα ρίσκο πειρατείας.
Περισσότερα

Δικτυακές Κάμερες IP & Κάμερες Speed Dome/Zoom(Τηλεχειριζόμενες)

Feature image
H δικτυακή κάμερα PTZ παρέχει επιπλέον τις λειτουργίες Pan/Tilt/Zoom, που επιτρέπουν στον χειριστή να κατευθύνει την κάμερα και να παρακολουθεί κινούμενα αντικείμενα. Η κίνηση της κάμερας ελέγχεται πανεύκολα από το δίκτυο, μέσω joystick ή του ποντικιού του υπολογιστή. Κατά περίσταση, διατίθενται διάφορα μοντέλα web camera PTZ ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και εφαρμογές : 1. με ορατή κίνηση και focus 2. ένα πιο διακριτικό μοντέλο, στο οποίο όλα τα κινούμενα μέρη «κρύβονται» εντός τού περιβλήματος 3. το πιο διακριτικό μοντέλο χωρίς κανένα κινούμενο μέρος. Δικτυακή ψηφιακή κάμερα ιδανική για επιτήρηση εσωτερικών χώρων έως 150 τ.μ., παρέχοντας εικόνα υψηλής ποιότητας. Ειδικά σχεδιασμένη για συνεχείς κινήσεις, με δυνατότητα προγραμματισμού έως και 20 προκαθορισμένων θέσεων. • Διαχείριση μέσω Web browser • Λειτουργίες Pan/Tilt/Zoom χωρίς κινούμενα μέλη • Ευρυγώνιος φακός και αισθητήρας 3 Mpixel • Γωνία θέασης 140° • Συνθήκες φωτισμού: Wide 10 lux, Tele 20 Lux • Θύρες : 1x Fast Ethernet 10/100, 1x terminal block με alarm input, 1 x line in & out • Ταυτόχρονη μετάδοση εικόνας μέχρι 20 χρήστες • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και Power over Ethernet • Ανίχνευση κίνησης • Video output: Motion JPEG και MPEG-4 • Μέχρι 30 fps σε όλες τις αναλύσεις που φθάνουν τα 640x480 • Integrated two-way audio support • Δωρεάν λογισμικό θέασης AXIS Camera Station One
Περισσότερα

Ολοκληρωμένα Συστήματα Καταγραφής & Δικτυακής Παρακολούθησης

Feature image
α.DVR: υψηλής ανάλυσης FULL D1 X 1 TEMAXIO για αξεπέραστη ποιότητα ζωντανής παρακολούθησης και δικτυακής μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο και στα 4 κανάλια β.Ρυθμιζόμενες Varifocal Κάμερες: με ανάλυση 600 γραμμών(TV LINES) και φακό 4-9mm X 4 TEMAXIA γ.Έτοιμες πλήρης καλωδιώσεις μεταξύ καμερών-τροφοδοτικού-καταγραφικού και μεταξύ καταγραφικού και οθόνης υπολογιστή και T.V. -VDC-100(10 μέτρα) Χ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ(εικόνας και τροφοδοσίας για σύνδεση καμερών με καταγραφικό και τροφοδοτικό) (Καλώδιο CCTV με συνδετήρες, Video BNC (αρσενικό/αρσενικό) και DC (αρσενικό/θηλυκό), 10 μέτρα) -VCA-20(20 μέτρα) Χ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ(εικόνας και τροφοδοσίας για σύνδεση καμερών με καταγραφικό και τροφοδοτικό) (Καλώδιο CCTV με συνδετήρες, Video BNC (αρσενικό/αρσενικό) και DC (αρσενικό/θηλυκό), 20 μέτρα ) -Καλωδίωση καταγραφικού με Οθόνη(μόνιτορ Η/Υ): CABLE-177 VGA-VGA 1.8m χ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ -Καλωδίωση καταγραφικού με Οθόνη(T.V.): CABLE-461 RCA-BNC 1.5m χ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ δ. Κεντρικό ΠαλμοΤροφοδοτικό: 1 TEMAXIO (ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΓΙΑ 9 ΚΑΜΕΡΕΣ 220 VAC INPUT, 5A, 9CH, 12VCD OUTPUT )
Περισσότερα
2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012