Υπολογιστές - Δίκτυα & Δομημένη Καλωδίωση Επισκευές & Service Υπολογιστών στο χώρο σας εντός 24 ωρών (Παραλαβή & Παράδοση ΔΩΡΕΑΝ)
Πίσω σε Υπολογιστές - Δίκτυα & Δομημένη Καλωδίωση
Feature image
  • Doctor PC ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 01 2012
  • Service Υπολογιστών και Laptop
  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mastorakis-service.gr

Δομημένη Καλωδίωση

Τι είναι η δομημένη καλωδίωση.
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας, η αύξηση των συσκευών του σπιτιού ή της επιχείρισης και οι εφαρμογές που απαιτούν την επικοινωνία όλων αυτών των συσκευών μεταξύ τους οδήγησε στη χρήση δικτυακής υποδομής μέσω δομημένης καλωδίωσης. Η δομημένη καλωδίωση χρησιμοποεί όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών σε ένα χώρο με άψογη επικοινωνία απο το υφιστάμενο σύστημα καλωδίωσης.Στις εγκαταστάσεις δομημένης καλωδίωσης χρησιμοποιούνται συγκεκριμμένα υλικά σύμφωνα με διεθνή πρότυπα.

Έτσι με ένα τέτοιο σύστημα καλωδίωσης μπορούμε να εξυπηρετούμε και να ελέγχουμε τα παρακάτω:

Μεταφορά δεδομένων (Δίκτυο – Η/Υ)
Μεταφορά φωνής (Τηλεφωνικό κέντρο – τηλέφωνα)
Μεταφορά εικόνας (Δορυφορική – ψηφιακή τηλεόραση)
Σύστημα συναγερμού.
Σύστημα πυρανίχνευσης – πυρασφάλειας.
Σύστημα θέρμανσης – κλιματισμού – εξαερισμού.

Η Δομημένη καλωδίωση απαιτεί σωστό σχεδιασμό στις καλωδιώσεις και απαραίτητα σωστή πρόβλεψη για μελλοντικές δυνατότητες έτσι ώστε να μη χρειαστεί επέμβαση σε δομικά στοιχεία με νέες καλωδιώσεις ή κανάλια που θα αλλιώσουν την αισθητική του χώρου. Η ορθή πρόβλεψη στο σχεδιασμό μιας κατασκευής ή ανακαίνισης στην επιχείρηση (γραφείο, κατάστημα, εργοστάσιο, βιοτεχνία) αλλά και στην κατοικία (μονοκατοικία, μεζονέτα, διαμέρισμα, σπίτι) δίνειτη δυνατότητα μελλοντικών επεκτάσεων με μικρό κόστος.

Το τεχνικό μας τμήμα αποτελούμενο απο άριστα εκπαιδευμένους μηχανικούς δικτυών με πολυετή εμπειρία στον χώρο μελετά, σχεδιάζει, εγκαθιστά και πιστοποιεί συστήματα Δομημένης Καλωδίωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του πελάτη.

2012 Mastorakis Service Πνευματικά Δικαιώματα Κατοχυρωμένα Κατασκευή ΙστοσελίδαςDimitris Kostagiannis 09 2012